Skip to main content

De 5 mest lovende kryptovalutaer at købe i juni 2023

--News Direct--

Hvad er de mest lovende kryptovalutaer lige nu? Det spørgsmål er der mange mennesker, der bryder deres hoveder med at besvare, og der er derfor også delte meninger om svaret.

Nogle af de ting, vi kan sige med sikkerhed, er, at der findes utroligt mange kryptovalutaer, at der hele tiden kommer nye til, at en stor del af dem vil vise sig at være en fiasko, og et en mindre del vil skabe profit, der overgår dem man kan finde i alle andre sektorer.

I denne artikel tager vi et nærmere kig på 5 af de mest lovende kryptovalutaer. Det drejer sig om disse:

Hvordan finder man de mest lovende kryptovalutaer?

Der er mange meninger om, hvad man bør kigge på, når man leder efter den mest lovende kryptovaluta, og en udbredt metode er at bruge teknisk analyse, som man har gjort på Wall Street siden tidernes morgen.

Problemet med en rent teknisk tilgang er, at den aldrig har haft til formål at forudsige, hvilke kryptoer, der bliver morgendagens store vindere. Teknisk analyse har primært til formål at give aktive daytraydere en beskeden statistisk fordel, som på den lange bane bliver til en stor fordel, fordi man har ret i sine antagelser lidt oftere, end de andre markedsdeltagere har.

Derfor må vi finde en bedre metode, når vi leder efter den mest lovende krypto.

Den mest oplagte metode, der er testet af tidens tand, er at kigge på de trends, der allerede florerer i samfundet, og som nu er ved at sprede sig til kryptosektoren. Og dette er netop grunden til, at vi har udvalgt disse 5 er de mest lovende kryptovalutaer.

De har alle vidt forskellige risikoprofiler, funktioner og profitpotentiale, så vi tror, at der er noget for enhver smag.

Wall Street Memes er vores førstevalg som den mest lovende kryptovaluta

Wall street Memes er nok den mest risikable krypto, vi har med på listen, men den har alligevel fortjent sin førsteplads, da den netop er en del af en kolossal trend på kryptomarkedet: De såkaldte meme coins.

Disse er, på trods af deres indbyggede risiko, de måske mest lovende kryptovalutaer.

Ved første øjekast vil dette koncept virke en smule forrykt, hvis man ikke er stødt på det før. En meme coin er en kryptovaluta, der er baseret på et meme: En ide, et billede, en kommentar, et klip - eller lignende - der spreder sig på internettet. Leder man efter et dybere formål, leder man forgæves.

Når dette er sagt, så er visse meme coins de allerstørste vindere på kryptomarkedet. Det mest velkendte eksempel er Dogecoin, der i dag har en markedsværdi på over 9 milliarder dollar.

Men trenden med meme coins har for nyligt fået en genoplivning, og nye eksempler såsom Pepe Coin gik fra en minimal markedsværdi på nogle få millioner til over 400 millioner dollar på nogle få uger.

Det er i denne kontekst, en investering i Wall Street Memes’ token, $WSM, skal ses. Det er også i lyset af dette, at den kan ende med at være den helt store vinder. Lige nu ligner den klart en af de mest lovende kryptovalutaer på markedet.

Hvor netop Wall Street Memes?

Her er tale om noget så usædvanligt som en meme coin, der kan købes i forsalg. Og selv om dette per definition betyder, at $WSM endnu ikke har ramt markedet, så er der faktisk nogle ting, der lader til at fungere ekstremt godt for Wall Street Memes:

  • Deres forsalg går forrygende. Der er allerede indsamlet over 5 millioner dollar

  • Elon Musk har tweetet til Wall Street Memes

  • Der er allerede et stort community

  • Der rekrutteres ambassadører til at sprede budskabet

  • Der er en airdrop-konkurrence med over $50.000 i præmier

Er hele konceptet bag meme coins det glade vanvid? Muligvis. Men vi tror ikke desto mindre, at den relativt store risiko forbundet med Wall Street Memes udlignes af det groteske profitpotentiale, og derfor rammer alle punkter, når det kommer til at finde vælge en af de mest lovende kryptovalutaer.

Hvis forsalget f.eks. afsluttes med en markedsværdi på $10 millioner, så behøver vi ikke engang gætte på, hvor stor profitten ville blive, hvis $WSM opnåede en markedsværdi som den førnævnte Pepe Coin: Det ville være en stigning på 4000% (40x). Det gør $WSJ til en af de mest lovende kryptovalutaer lige nu.

Wall Street Memes kan købes i forsalg her.

Uniswap - Binance fald kan være Uniswaps sejr

Nu til et gearskifte. Måske har du fulgt med i de anklager, som det amerikanske værdipapir-agentur SEC har rejst mod Binance og Coinbase i USA.

Hvis ikke, kommer her et lille referat: Kryptoinvestorer over hele verden frygter, at udfaldet af retssagerne bliver, at det i praksis bliver umuligt for amerikanske statsborgere at handle med kryptovaluta. Derfor har Uniswap længe været på listen over de mest lovende kryptovalutaer.

Dette ville naturligvis være skidt for de to store børser - og på mange måder også for kryptosektoren som helhed.

Men lad os ikke glemme, at grundtanken med kryptovaluta hele tiden har været decentralisering, og at både Binance og Coinbase repræsenterer det stik modsatte, nemlig centralisering.

Så selv om dette retsdrama måske skader nogle af de store, etablerede kryptovalutaer, så vil det ganske givet gavne andre, og en af de helt store vindere kan netop blive den decentraliserede kryptobørs Uniswap, og deres indbyggede token, $UNI.

Hvorfor Uniswap kan nyde godt af et centraliseret kollaps

Hvis de store centraliserede kryptobørser pludselig får problemer med at operere i store dele af verden, betyder det naturligvis ikke, at folk holder op med at handle med kryptovaltua.

Det betyder tværtimod, at langt det meste af handlen flytter et andet sted hen.

Og hvilket sted er mere oplagt end verdens største decentraliserede handelsplatform? Hvilket tilfældigvis er Uniswap. Derfor har en retssag mod både Coinbase og Binance i USA banet vejen for, at Uniswap er på vores liste over de mest lovende kryptovalutaer.

Uniswap har en enorm daglig handelsvolumen, og kan på mange måder beskrives som epicenteret for hele DeFi-bølgen, der har taget verden med storm i de sidste par år.

De er ikke blot markedsledere, de har også formået at tilpasse sig og integrere andre blockchains (end Ethereum), så deres position på markedet er om muligt bedre lige nu, end den nogensinde har været tidligere.

Det er desuden en kryptovaluta med en relativt lav risiko, da tokenet rent faktisk bruges som handelspar mod tusindvis af andre kryptovalutaer, og det derfor ikke er realistisk, at denne brug pludselig skulle forsvinde. Tværtimod - med tanke på de tilspidsede markedsforhold.

Derfor mener vi, at Uniswap er en af de mest lovende kryptovalutaer lige nu, selv om profitpotentialet naturligvis ikke er lige så højt, som for en ny meme coin.

Uniswap kan købes på Uniswap og de fleste store kryptobørser.

Love Hate Inu - En af de mest lovende kryptovalutaer inden for meme coins

Love Hate Inu hører også til blandt de mere risikable, men absolut mest lovende kryptovalutaer, vi har fundet. Dette skyldes ikke mindst, at denne krypto også har virale kvaliteter, men først og fremmest at den har sunde, ja ligefrem snedige tokenomics.

Love Hate Inu er først og fremmest en krypto, der kan bruges til at tjene penge på afstemninger.

Dette fungerer ved at brugerne staker (altså fastlåser) en mængde tokens. Efter 30 dage opnår de stemmeret i alle Love Hate Inus afstemninger. Dette betyder i praksis, at de modtager flere tokens, for hver eneste afstemning de deltager i.

Jo flere tokens, man har staket, des tungere vægter ens stemme, og des større belønninger modtager man.

Dette lyder måske meget godt i sig selv, men den egentlige vækst vil antageligvis komme, når folk deler afstemningerne på sociale medier.

Alle disse afstemninger er nemlig skræddersyede til at blive delt. Og eftersom folk elsker at stemme på ting (især når de har en holdning til dem), så vil en hvis procentdel af de folk, der falder over afstemningerne, blive grebet af idéen om at kunne tjene penge på at stemme. Det er da også denne form for gamification af meme coins, som gør, at den er på vores liste over de mest lovende kryptovalutaer.

Og hver gang en ny bruger kommer til og vil bruge platformen, bliver de ikke alene nødt til at købe tokens for at bruge den, de bliver også nødt til at fastlåse dem i Love Hate Inus staking-protokol, hvilket fjerner dem fra omløbet (midlertidigt, ganske vist).

Dette betyder, at når der er øget efterspørgsel på $LHINU tokens, så er der også automatisk et efterfølgende mindsket udbud. Og dette er nogle rigtigt gode betingelser for prisvækst, sammenlignet med de fleste andre kryptovalutaer.

Love Hate Inu og det indbyggede $LHINU token er et ungt projekt med stort potentiale, og trods den hårde medfart i begyndelsen er der faktisk en god handelsvolumen på adskillige millioner dollar.

Selv om der også her er tale om risiko, så mener vi, at den bliver opvejet af det faktum, at $LHINU er en af de mest lovende kryptovalutaer på grund af de stærke tokenomics og den reelle brug af tokenet.

Du kan købe Love Hate Inu på en række kryptobørser, blandt andet OKX og Uniswap.

Ethereum - anden største kryptovaluta

Hvorfor er vi så kedelige, at vi tager Ethereum med på en liste over de fem mest lovende kryptovalutaer i 2023?

Det er der faktisk en række gode grunde til, men her vil vi holde os til de 4 stærkeste:

  • Ethereum har klaret sig rigtigt godt sammenlignet med resten af markedet på det seneste

  • Ethereum har indført staking, og pt. er hele 16% af alle ETH tokens staket

  • Ethereum er den infrastruktur, som størstedelen af DeFi er bygget på

  • Ethereum lider ikke under den trussel, som mange andre store tokens gør pga. SEC’s korstog mod Binance og Coinbase

Som du måske har hørt, så har det amerikanske agentur, SEC, der håndhæver lovgivning om værdipapirer, gang i et omfattende søgsmål mod både Binance og Coinbase.

Mange folk frygter, at dette kan betyde, at amerikanerne i fremtiden ikke kan handle kryptovaluta, og især mange af de store tokens er blevet ramt hårdt: BNB, SOL og MATIC, for at nævne nogle af dem, der har lidt de allerstørste tab.

Og hvad har disse tilfælles? De er allesammen Ethereums hovedkonkurrenter.

Dette gør det meget muligt, at Ethereum vil formå at bevare sin position som det førende blockchain-netværk, der bruges til at bygge nye kryptovalutaer på.

Og hver eneste gang dette sker, stiger efterspørgslen på Ethereum, og dets netværk vokser.

DeFi vil sandsynligvis også vokse mere, hvis myndighederne i USA slår ned på CeFi (Centraliseret Finans).

Ligesom med UNI, så vil ETH næppe stige med 1000% på kort tid, men det kan være en mere sikker investering, der stadig har et langt større potentiale, end f.eks. aktier eller råvarer.

Du kan købe Ethereum på næsten alle kryptobørser. Selvom Ethereum har mange år på bagen, ses den stadigvæk som en af de mest lovende kryptovalutaer. Det skyldes primært selve potentialet for kryptovalutaer. Her regner mange med, at Ethreum kan ende som den helt store vinder over konkurrenter som Cardano.

AiDoge - benytter AI til at skabe memes

Som du uden tvivl har bemærket, tales der for tiden mere om AI, end nogensinde før. Overalt hører vi, at AI vil ændre mange felter helt og aldeles og blive implementeret i mange andre felter, som derfor også gradvist vil blive ændret.

Men en af de ting, som AI allerede er fænomenalt god til, er at skabe billeder og skrive sammenhængende tekster.

Hos AiDoge er det netop de to kvaliteter, der benyttes, til at skabe et helt unikt produkt: En brugerdefineret “meme-generator”. Det er da også det, som gør, at den allerede bliver nævnt som en af de mest lovende kryptovalutaer.

Brugerne kan således med ord beskrive hvilket slags meme, de ønsker at skabe - og man kan være så specifik eller uspecifik, som man har lyst - hvorefter meme-generatoren producerer et billede, der matcher ens beskrivelse, og en morsom tekst, der passer dertil. Hvis man ikke er tilfreds med resultatet, kan man ændre det, indtil man er, hvorefter man kan gemme sit meme og fremvise det for resten af AiDoges community.

Og hvad bruges AiDoges AI tokens til? De bruges til at købe “credits”, som man skal bruge for at skabe memes.

Ligesom det var tilfældet med Love Hate Inu, som vi så på ovenfor, så har AiDoge også sunde tokenomics.

Også her er det nemlig meningen, at de bedste memes bliver kåret, hvorefter de bevæger sig “ud i virkeligheden” og spreder sig selv - og kendskabet til AiDoge og deres meme-generator.

Ligesom det er tilfældet med de fleste områder, hvor AI sniger sig ind, ved vi ikke, hvordan dette system vil udvikle sig, men der er ringe tvivl om, at hvis tingene går blot marginalt efter planen, så vil AiDoge ganske givet vise sig at være en af de måske mest lovende kryptovalutaer i den nære fremtid.

AiDoge tokens er i forsalg lidt endnu, og kan købes her.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer. Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/de-5-mest-lovende-kryptovalutaer-at-kobe-i-juni-2023-294939923

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.