Skip to main content

XRP Kursprognos: Kommer Ripple nå $1 efter rättegången med SEC? Wall Street Memes Samlar in $150 000 vid lansering

--News Direct--

XRP:s kurs backade ett par procent under veckan efter att oroligheter kring rättegången med SEC. Idag kom dock goda nyheter från ingen mindre än Brad Garlinghouse, VD för Ripple (XRP). I en interjuv som delades på Twitter meddelar Garlinghouse att han “räknar med att SEC kommer att lägga ned rättegången mot Ripple under de kommande veckorna, snarare än månaderna”.

Detta är förstås goda nyheter för XRP (Ripple) kurs, som under dagen återhämtar sig från ett tapp på några procent den senaste veckan. Många kryptoexperter menar nu att XRP har alla förutsättningar för att kunna klättra tillbaka upp till $1, och kanske till och med högre.

XRP (Ripple) är inte bara top 6 på coinmarketcap, utan har också historiskt sett varit en stark kryptovaluta, med et stort förtroende från hela kryptocommunityt. Under kryptomarknadens glnasdagar 2018 var Ripple rankad #3 på coinmarketcap, och XRP kurs stod i över $3, vilket står för en kursutveckling på över 49,500 procent.

Sedan 2020 har Ripple dock varit i blåsväder, och kursen har sakta men säkert backat från peaken på över $3 2018. Nu verkar det dock som att SEC kan vara på väg att släppa Ripple ur sitt järngrepp, och att vi till och med kan ha ett svar inom ett par veckor!

Ripple Kurs - 13 Juni är datumet att hålla koll på: Rättegången mot Ripple (XRP) har påverkat kursutvecklingen negativt

De goda nyheterna på Twitter från Ripples egen VD har förmodligen bidragit till den positiva utvecklingen, men det kan också bero på att hela kryptomarknaden har återhämtat sig några procent under dagen.

Enligt Cointelegraphs källor kan vi förhoppningsvis få ett svar om rättegången kommer att läggas ned eller inte runt den 13 juni.

Det är med andra ord lite tidigt att säga om XRP kommer att klättra tillbaka tillbaka till $1 nivån. Om Ripple kommer ut segrande, eller om rättegången läggs ned, kan vi förhoppningsvis vänta oss en tjurrusning som sätter fart på XRP kurs.

XRP Kurs: Ökade med 49,500% under kryptovåren 2018 - Kommer Ripple att nå samma nivåer om rättegången läggs ned?

Ovissheterna kring om Ripple kommer att fällas i rättegången med SEC har förstås skapat skvallvågor på XRP kurs.

Idag runt lunch den 26 maj 2023 står Ripple kurs i runt $0,46 och är upp runt 3% under de senaste 24 timmarna.

Vi ska dock inte glömm att XRP är en av de kryptovalutor som ökat mest i värde på ett år, då XRP kurs ökade med över 49,500% på 12 månader.

Om man köpte Ripple, för låt säga 1000 kronor när kursen bara var värd några cent, och sedan sålde när en Ripple var värd $3. Då skulle vinsten landa på svindlande $49 miljoner. Ja, du läste rätt, 49 miljoner dollar.

Det låter helt osannolikt, men sådan är kryptomarknaden, och vem som helst kan egentligen bli miljonär, om man bara prickar rätt, och köper in sig medans ett mynt bara är värt några cent.

Många som inte var med under kryptovåren 2018 tror tyvärr att det är kört, och att vi aldrig kommer att se en ny ripple. Så är det förstås inte, utan varje dag dyker det upp nya kryptovalutor som ökar med flera tusen procent under de första minuterna.

För att verkligen tjäna pengar på kryptovalutor är det alltså att vara först på puck som gäller. Desto tidigare man köper in sig, desto högre procentuell avkastning får du.

Köper du in dig när ett mynt är värt säg 0,001$, som sedan stiger till 0,01, då är det en ökning på 900%, och inte 100% som man kanske tänker vid första anblick.

Här nedan kommer vi gå igenom tre nya mynt som, om gud vill, kommer att öka med flera tusen procent på bara några timmar. Om vi tittar på den senaste månaden är det inte alls möjligt.

Vi har nämligen sett flera meme coins som Pepe coin (6000%), SpongeBob (3000%), och Milady (Över 10,000%) göra många nya investerare till miljonärer.

Tre Heta Kryptovalutor med möjlighet att spegla XRP Kurs från 2018

Det många svenskar inte känner till är att man fortfarande kan hitta nya kryptovalutor som har potential att öka med 10-20 gånger i värde, eller ja, varför inte 490 gånger sitt värde som Ripple gjorde 2018.

Kryptovalutor som Bitcoin och Ripple fungerar lite som guld, har ett värde på grund av tillgång och efterfrågan, och för att det finns ett begränsat antal BTC och XRP tokens.

För att ha så stor chans som möjligt att se sina pengar öka med flera tusen procent i värde bör man därför kolla efter nya kryptovalutor som har ett lågt totalt antal tokens i omlopp, och helst köpa in sig så tidigt som möjligt.

Så hur hittar man då nya kryptovalutor som har potential att göra samma sjuka resa som XRP kurs? Jo, man investerar i någon av dessa presales, som inte ens har släppts på den offentliga kryptomarknaden.

1. Wall Street Memes ($WSM) - Ny Kryptovaluta med potential att spegla XRP Kurs

Wall Street Memes är ett sprillans nytt 'meme coin', en kryptovaluta som kastar sig på skrattfesten och den ibland lite smärtsamma ironin hos investerare på Reddit-forumet reddit.com/r/wallstreetbets. Har du hört talas om 'loss porn'? Det är en lite makaber sport där användare visar upp sina förluster för att skoja bort svidande misslyckanden med investeringar.

Men varför skulle då någon ge ett öre för Wall Street Memes? Tja, det är lite svårt att förklara, men bär med mig här. De hängivna användarna på /r/wallstreetbet, samt Wall Street Memes följare på Instagram och Twitter, är alltid sugna på att hoppa på nästa hype-tåg. Så länge något är spännande och nytt är de redo att slå till, vilket gör detta till ett tilltalande val för investerare. Trots allt, vem minns inte succéhistorier som Dogecoin och Shiba inu?

Just nu befinner sig Wall Street Memes i en 'presale'-fas, vilket innebär att man kan köpa dess $WSM tokens till ett lägre pris än vid offentlig lansering på kryptobörser. Att komma in under en presale, likt en Initial Coin Offering (ICO), är lite som att förköpa biljetter till en eftertraktad konsert - du är nästan garanterad en viss avkastning på din investering.

Just nu kostar ett $WSM token bara $0.02500000, men vid lansering kommer priset skjuta upp till $0.03370000. Detta ger en potentiell avkastning på mer än 30% bara där.

Behöver du mer övertygelse?

Ta Love Hate Inu som exempel. Efter sin presale sköt priset upp med över 500% under bara den första halvtimmen. Wall Street Memes kan köpas med ETH och USDT på deras hemsida. Hoppas vi ses på månen!

Presales och ICOs (Initial Coin Offering) är alltså precis som en IPO (Initial Public Offering), en möjlighet att köpa in sig i en ny kryptovaluta innan det når den offentliga marknaden. Detta gör att man är med precis från startskottet, och har möjlighet att se de riktiga sjuka gröna siffrorna som kryptomarknaden är känd för.

2. yPredict - Spännande kryptovaluta med flera bra användningsområden

yPredict är en helt ny kryptovaluta med en plattform som har flera bra och nödvändiga användningsområden. Tokens för detta projekt, kallat $YPRED, kommer från en plattform där man planerar att koppla samman datanalytiker och AI-utvecklare med oss vanliga dödliga.

Det hela är förbluffande smart. Tänk dig en marknadsplats där de skickligaste tradrarna, analytikerna och AI-kodarna delar sina avancerade prediktionsmodeller och AI-algoritmer. Dessa verktyg kan sedan hjälpa oss att förutsäga både aktie- och kryptomarknadens framtid.

Men hur vet vi att dessa AI modeller fungerar? yPredict har tänkt på det också. De har en AI-algoritm som sorterar fram de bästa modellerna baserat på deras tidigare prestanda. Du kan alltså kolla upp huruvida en specifik modell har fungerat tidigare och se hur den blivit mottagen av andra.

Målet med yPredict? Att ge oss samma spelplan som experterna, bankerna och storföretagen. Projektet vill ge alla chansen att göra kloka investeringar och bygga upp rikedom, oavsett resurser.

yPredict är just nu i sin presale-fas, precis som Wall Street Memes. När tokens för yPredict blir tillgängliga på den öppna marknaden, kommer priset vara högre än under presale-fasen.

Visst, det kan finnas en risk för att kursen snabbt faller efter lanseringen, men historiskt har vi ofta sett en kraftig kursökning direkt efter en ICO. Så vem vet? Kanske har vi här nästa stjärnskott på kryptohimlen.

3. Launchpad XYZ - Utility token med stor marknadspotential

Launchpad XYZ är precis som yPredict ett så kallat “utility token”. Det betyder att det fyller en praktisk funktion, och inte bara är ett meme coin som rider på hype.

Launchpad XYZ vill vara något i stil med en smart guide till web3 och kryptovärlden. Det är alltså mer än bara en kryptovaluta, utan erbjuder också heltäckande plattform med verktyg, info och insikter om nya och etablerade kryptovalutor och NFTs.

Tänk dig att du upptäcker en ny kryptovaluta, en glittrande rymdraket på väg mot månen. Men, ska du hoppa på eller vänta? Med Launchpad XYZ kan du jämföra olika kryptovalutor för att se liknande projekt presterat historiskt sett. Det är alltså en guldgruva av information för nya investerare som inte har så mycket erfarenhet.

Hittills har Launchpad XYZ lyckats samla in $632,877.75 av de $1,550,000 som är projektets hardcap. Det är otroligt bra, eftersom Launchpad XYZ bara är på det andra steget av sin presale.

Dessutom, kan du för tillfället köpa $LPX för bara $0,046 på deras hemsida, nästan halva priset jämfört med listningspriset! Inte illa för en sådan här sovande raket.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/xrp-kursprognos-kommer-ripple-na-1-efter-rattegangen-med-sec-wall-street-memes-samlar-in-150-000-vid-lansering-283631256

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.