Skip to main content

7 nye kryptovalutaer som du bør købe i 2023

--News Direct--

I et uendeligt hav af nye kryptovalutaer kan det være udfordrende at finde netop dén, der får voldsom prisvækst, selv om vi ved, at den gemmer sig derude et sted.

Her kigger vi på ny kryptovaluta, der ikke bare er lovende, men som befinder sig i forskellige nicher, der lige nu er oppe i tiden, og som mange investorer er interesserede i. De befinder sig i vidt forskellige sektorer og nicher.

Bedste Nye Kryptovalutaer 2023

 1. Wall Street Memes (WSM)

 2. Love Hate Inu (LHINU)

 3. AiDoge (AI)

 4. Ethereum (ETH)

 5. Solana (SOL)

 6. Gamium (GMM)

 7. Uniswap (UNI)

Nye kryptovalutaer = nye penge

De fleste kryptoer på vores liste er nye kryptovalutaer, selv om der er nogle enkelte valg, der har et par år på bagen. Vi mener dog, at der er gode grunde til at tro, at de kan få en ny storhedstid, og nu vil vi beskrive hvorfor.

Wall Street Memes (WSM)

Denne nye kryptovaluta er en såkaldt meme coin, og der er derfor en relativt stor indbygget risiko. Den store risiko udlignes dog af det helt enorme vækstpotentiale.

Når man sammenligner Wall Street Memes med andre nye meme coins, bliver det hurtigt tydeligt, at teamet har fat i noget. Der er ikke alene et stort og aktivt community, som entusiastisk deler memes om Wall Street Memes (!), der blev også rejst over $3 millioner på ganske kort tid i den første fase af det igangværende forsalg.

Elon Musk har sågar tweetet til Wall Street Memes. Hvad dette betyder, ved vi ikke, men det må som minimum betyde, at han kender til den nye kryptovaluta. Og hvis Musk kender til Wall Street Memes, er der nok også mange andre, der gør det.

Hvorfor købe meme coins?

Grunden til at købe meme coins er ret indlysende: Hvis man er villig til at løbe den større risiko, har man også chancen for at tilrane sig enorm profit.

Især meme coins, der også er nye kryptovalutaer, kan vise sig at være en overordentlig god handel, og prisstigningerne sker ofte langt hurtigere, end det ellers er tilfældet.

De fleste folk har i dag hørt om meme coins som Dogecoin eller Shiba Inu, men alene i år er der kommer nye til, som er steget med tusindvis af procent, såsom Pepe, Mylady Meme Coin, Tamadoge og andre.

Med andre ord: Hvis man formår at købe den rette meme coin på et tidligt tidspunkt, kan man vitterligt lave svimlende profitter på ganske kort tid. Og selv om intet er sikkert indenfor kryptovaluta, tror vi, at Wall Street Memes er et godt bud på en ny kryptovaluta med stor eksplosionsfare.

Køb Wall Street Memes i dag

Love Hate Inu

Love Hate Inu er en af de nye kryptovalutaer, som har et stort potentiale på grund af sine såkaldte tokenomics.

Her er nemlig tale om en altcoin, der på den ene side er en meme coin, men som også har en konkret funktionalitet, der gør, at den bliver mere og mere knap over tid.

Love Have Inus særlige funktion er “vote-to-earn”. Dette er et system, hvor brugerne kan tjene penge på at stemme på diverse “elsker-eller-hader”-spørgsmål på platformen. Helt konkret fungerer det på denne måde:

En bruger køber et antal $LHINU tokens. Brugeren staker disse tokens. Efter 30 dage kan vedkommende deltage i alle afstemninger på platformen - eller oprette sine egne - og hver gang vedkommende stemmer, tjener personen LHINU tokens.

Der er flere fordele ved dette:

 • Dels er platformens brugere motiveret til at dele afstemningerne på sociale medier, hvor andre mennesker bliver eksponeret for dem.

 • Når de så forsøger at deltage i afstemningerne, finder de ud af, at de kan tjene penge på at stemme, men at der skal bruges tokens til at gøre det.

 • Selv om det selvfølgelig ikke er alle, der gør det, vil en del af disse folk vælge at købe tokens, som atter skal stakes (fastlåses).

 • Jo mere udbredt afstemningerne bliver, des større bliver efterspørgslen, samtidigt med at antallet af tokens i omløb falder.

Dette er ganske enkelt det idéelle grundlag for prisstigninger. Og med en markedsværdi på under 5 millioner dollar i skrivende stund er der et ekstremt godt grundlag for prisstigninger.

Køb Love Hate Inu i dag

AiDoge

Når vi taler om nye kryptovalutaer, er det svært at komme udenom AiDoge. Her bruges nemlig ny AI-teknologi - i stil med ChatGPT - til at skabe en unik applikation.

AiDoge er et nyt AI-kryptoprojekt med innovativ funktionalitet i en verden, der lige nu elsker memes og meme coins. Hvis man kloner dette med AI, har man en sprængfarlig cocktail, og det er netop, hvad AiDoge er i færd med at gøre.

AiDoge bruger kunstig intelligens til at generere memes baseret på nye tendenser og nyheder. Projektets meme generator gør det muligt for alle at skabe deres egne unikke memes - og tjene penge på dem.

AiDoges indbyggede token, $AI, bruges til at købe såkaldte credits, som man skal bruge for at benytte meme-generatoren.

Når brugerne staker deres $AI tokens, får de også andre fordele såsom daglige økonomiske belønninger. De folk, der skaber de bedste memes (ved hjælp af AI-meme generatoren) havner på ranglisten over de bedste memes, og tjener således endnu flere tokens, og får desuden også stemmeret vedrørende udviklingen af AiDoge.

Alle brugere kan være med til at beslutte, hvilke memes der er bedst, ved hjælp af AiDoges afstemningsmekanisme.

AiDoge har også et offentligt feed. I dette feed fremvises alle memes, og communityet kan stemme på dem. Dette betyder, at kun de bedste og mest gribende memes sendes ud i internet-æteren, og denne funktion gør det også mere sandsynligt, at de bliver virale hits, hvilket vil lede endnu flere nye brugere til AiDoge.

Der er med andre ord tale om AI, der bruges til at skabe memes, som bruges til at tiltrække flere brugere, der køber flere tokens, og således får efterspørgslen til at stige.

Køb AiDoge i dag

Gamium

En af de hotteste trends i de sidste par år har været det såkaldte metaverse. Én ting er dog at sige, at man har i sinde at bygge “det nye metaverse”, noget helt andet er at gøre det.

Teamet bag Gamium har dog rig erfaring fra spilindustrien, og har allerede bygget adskillige online spiluniverser.

Gamiums token, GMM, har eksisteret siden 2022. Efter en stor prisstigning - der blev efterfulgt af et næsten lige så stort prisfald - har prisen faktisk været ret stabil gennem hele 2023. Men med en markedsværdi på cirka 23 millioner dollar, er der virkelig plads til stor vækst her. Hvis GMM f.eks. kunne opnå en markedsværdi på “blot” en milliard dollar, ville det i grove træk svare til en fyrredobling af prisen fra det nuværende niveau.

Og selv om Gamium allerede er i fuld gang med at udvikle et smukt online univers, hvor brugerne kan boltre sig med at skabe kunst, bygge huse og spil, interagere med hinanden osv., så rækker Gamiums ambitioner langt ud over blot at skabe dette spilunivers.

En af de allerstørste udfordringer med nutidens metaverser er nemlig, at de er adskilt fra hinanden. Derfor arbejder Gamium på at bygge en “global avatar”: En digital NFT-identitet, som man kan tage med sig overalt i metaverset - og mellem forskellige metaverser bygget af forskellige firmaer og organisationer. Dette lyder måske ambitiøst, men det ér teknisk muligt.

Gamium har ry for at overholde sine deadlines, og hvis de fortsætter på den kurs, de har lagt, så kan det meget vel tænkes, at de kan blive en af de helt store vindere indenfor metaverse-kryptoer.

Det kan derfor vise sig, at Gamium er en af de nye kryptovalutaer, man virkelig bør holde øje med.

Gamium kan blandt andet købes på KuCoin.

Ethereum

Ethereum er naturligvis en sværvægter med sin tilsyneladende permanente andenplads på krypto-ranglisterne.

Men den egentlige grund, til at Ethereum bliver ved med at være så populær, er, at en enorm andel af de nye kryptovalutaer, der lanceres, benytter Ethereums netværk.

Dette betyder, at der skal bruges mere Ethereum til at betale for netværksgebyrerne (såkaldt “gas”). Dette skaber permanent efterspørgsel på ETH.

Særligt den spirende DeFi-sektor er blevet muliggjort at Ethereums såkaldte virtual machine, der gør det muligt for programmører over hele kloden at bruge smart contracts til at programmere finansielle transaktioner. Dette ligger til grund for udtrykket “trustless”: Der er ganske enkelt ikke behov for at stole på andre parter, da tilliden så at sige er programmeret ind i protokollerne.

Og nu har Ethereum sågar lanceret staking, hvilket er ekstremt populært, så der er en mindre mængde ETH i omløb på ethvert givent tidspunkt.

Endelig er Ethereum Foundation i færd med at løse nogle af de skaléringsproblemer, der opstod i kølvandet på den ekstreme popularitet og brug af Ethereums netværk.

Alt i alt ser fremtiden lys ud for Ethereum. Selv om der næppe bliver tale om en profit på tusindvis af procent på nogle få måneder, så kan der meget vel være tale om nogle hundrede procent på nogle få år - og risikoen må beskrives som langt lavere her.

Ethereum kan købes på næsten alle kryptobørser.

Solana

Hvis man ikke er overbevist om, at Ethereum kan bevare sin position som det førende blockchain-netværk til DeFi og Web3.0, så bør man holde øje med Solana (SOL).

Her er nemlig tale om en af de relativt nye kryptovalutaer, der forsøger at give Ethereum, BNB, Cardano osv. kamp til stregen.

En af de store styrker, som Solana har, er dens ekstreme kapacitet. Solana kan angiveligt behandle hele 65.000 transaktioner i sekundet, hvilket er ekstremt højt sammenlignet med Ethereum - eller VISA, for den sags skyld.

Solana har også smart contract-funktionalitet, så funktionerne kan programmeres af folk eller firmaer, der ønsker at udvikle applikationer af forskellig art på Solanas netværk.

Solana bruger en blanding af PoH (proof-of-history) og PoS (proof-of-stake). Dette betyder, at deres netværk er langt hurtigere, mere effektivt og billigere end Ethereums. Dog er det ikke helt så sikkert.

Dette lyder måske ikke idéelt til DeFi, men det kan det være til mange andre ting, såsom spil og andre “hverdags-applikationer”.

Solana kan købes på de fleste større kryptobørser.

Uniswap

Et knap så gammelt mundheld lyder, at hvis man vil tjene penge på en ny sektor, så skal man eje dens infrastruktur.

Og det er lige præcis, hvad man har muligheden for at gøre, hvis man køber UNI. Dette er nemlig det token, som bruges til alskens handelsaktiviteter på Uniswap, som er en decentraliseret kryptobørs.

Faktisk er Uniswap ikke bare en decentraliseret kryptobørs: Det er verdens største decentraliserede kryptobørs, der benyttes af hundredetusindvis af brugere over hele verden hver eneste dag.

På Uniswap lanceres næsten alle nye kryptovalutaer, der lever på Ethereums netværk, og det er derfor stedét, hvor man går hen for at købe en ny altcoin, der endnu ikke er noteret på de større centraliserede kryptobørser og handelsplatforme.

Uniswap er desuden også endelig begyndt at understøtte nogle af de andre største blockchains, hvilket øger platformens globale række vidde markant - og gør den mindre sårbar mod en eventuel fremtid hvor en ny blockchain overtager føringen fra Ethereum.

Selv om man ikke køber en decideret andel i Uniswap ved at købe UNI tokens, så køber man trods alt et token, der fungerer som den ene halvdel af tusindvis af handelspar, og som derfor har en helt enorm efterspørgsel hver eneste dag.

Prisen på UNI har været nogenlunde stabil i næsten et helt år, hvilket må siges at være en bedrift på det omskiftelige kryptomarked.

I sin storhedstid blev UNI handlet til cirka otte gange så høj en pris som den nuværende, og når kryptomarkedet atter bevæger sig ind i et såkaldt “bull market”, må det regnes for meget sandsynligt, at UNI også vil opleve nogle pæne prisstigninger, da der både er en naturlig efterspørgsel på det samt en meget høj handelsvolumen, hvilket gør det til et noget sikrere alternativ, end mange andre mere risikable kryptovalutaer.

UNI kan købes på de fleste store kryptobørser samt mange decentraliserede af slagsen, herunder Uniswap.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer. Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/7-nye-kryptovalutaer-som-du-bor-kobe-i-2023-711865645

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.